r

Informatie

Begin 2019 gaat de website van Speelnatuur veranderen. We zijn er over aan het brainstormen hoe we verder gaan, het is mogelijk dat we stoppen met de catalogus. Dus heeft u nog iets nodig? Wacht niet te lang met een offerte aanvragen!

Speelnatuur is een samenwerkingsverband tussen Designstudio Van Ginneken (de ontwerper) en de uitvoerende bedrijven:
Hoek hoveniers, Binder groenprojecten, en Hoveniersbedrijf Giel van der Palen en tuinen van Geerdink. Afhankelijk van de regio waarin u zich bevindt wordt de aanleg verzorgd door een van de hoveniers. Zij werken allen volgens ecologische principes.

De werkwijze:

Wij werken met het volgende eenvoudige stappenplan:

Stap 1: speelaanleidingen kiezen
U kiest uit de catalogus een aantal onderdelen en vraagt een offerte aan.

Stap 2: contact opnemen (071-7508553):
Als u contact opneemt met Speelnatuur krijgt u meestal Suzanne van Ginneken aan de lijn. U kunt vrijblijvend een afspraak maken waarin wij het terrein bekijken en uw wensen doornemen.

Stap 3: het ontwerp:
Daarna maken wij, indien u dat wenst een ontwerp.  Het is ook mogelijk dat u zelf bepaalt waar de onderdelen geplaatst kunnen worden. In ons ontwerp wordt rekening gehouden met uw wensen, budget, de leeftijdsgroep en de mogelijkheden van het terrein. Dit ontwerp bespreken wij met u en kan eventueel nog één keer aangepast worden.

Stap 4: de realisatie:
De uitvoering kan relatief snel starten, afhankelijk van het ontwerp en de gekozen onderdelen. Voor elk budget zijn er volop mogelijkheden!

Direct een offerte?

Na het aanvragen van de offerte nemen we contact met u op voor verdere informatie