r

Ruimte voor Speelnatuur op donderdag 10 april!

Speelnatuur is wederom aanwezig op de themadag Ontwerp, Inrichting en Spelen van de Week van de Openbare Ruimte 2014 en doet actief mee!

Naast het mooie dagprogramma (van 9-17 uur) nodigen wij u met plezier uit voor een lezing/workshop door Suzanne van Ginneken i.c.m. Jantje Beton tijdens de Parellelsessies van 13:00 – 14:00 uur in de Ridderzaal.

#5 GROENE SCHOOLPLEINEN: LEUK! MAAR HOE?

Het schoolplein staat bij kinderen in de top 3 van favoriete speelplekken en mag zich bovendien verheugen in een toenemende aandacht van schooldirecties, wijkbeheerders en verantwoordelijken voor de openbare ruimte. Toch is een goed functionerend schoolplein geen kinderspel.
In deze workshop leert u hoe u met succes de schoolpleinen in uw gemeente kunt benutten voor sport en spel. Schoolpleinen waar kinderen worden uitgedaagd om te bewegen, die voldoen aan de (veiligheids)eisen én die betaalbaar zijn en blijven!

Als relatie van Speelnatuur mogen wij 50 Euro korting geven per betalende bezoeker. Ga naar de contactpagina van onze website en stuur een bericht naar info@speelnatuur.nl. U ontvangt de kortingscode direct per mail.

Deze code kunt u verzilveren bij het aanmelden via Week van de Openbare Ruimte. Hier vindt u ook het complete programma.

Maak ruimte voor Speelnatuur op donderdag 10 april.
Tot ziens! 
Wij ontmoeten u graag.