r

10 Grote klauterkeien

De zware keien bieden uitdaging voor klimmers en klauteraars en kunnen ook als zitplek dienen. Tien stuks zwerfkeien van wisselende grootte worden geplaatst op een zachte ondergrond: vijf grote keien van circa tachtig centimeter en vijf kleine keien van circa vijftig centimeter.  De keien zijn dusdanig zwaar dat ze niet eigenhandig verplaatsbaar zijn.

 

Prijs is inclusief plaatsing, exclusief BTW

Min.

€ 1750,-

Max.

€ 2250,-

Artikelnummer: 021

Let op: locatie moet bereikbaar zijn voor een vrachtauto

r

Speelwaarde

Klimmen, klauteren, springen van de een naar de ander. Tikkertje via deze keien is ook een stuk spannender! De kleinsten kunnen erop getild worden en dan is het reuze spannend om er weer af te springen. Ook als natuurlijke hangplek voor jongeren is dit een goede oplossing.

r

Valdempende ondergrond

Zand Gras Franse schors Bewerkte houtsnippers Niet nodig

De kosten van de ondergrond zijn niet inbegrepen in de prijs, tenzij vermeld in de omschrijving. U kunt bij de offerte aanvraag aangeven welke ondergrond u wenst. In deze tabel worden de mogelijkheden aangegeven.

r

Leeftijdsgrens

Babys Kleintjes Grotere
r

Maatvoering

Elke speelaanleiding heeft een eigen technische tekening. Bekijk of download hem hier.

download

r

Voorwaarden

Zie ook onze algemene voorwaarden (onder 'informatie'). Het is belangrijk dat de locatie goed bereikbaar is voor een vrachtauto, indien dit niet het geval is zijn er additionele kosten. De prijzen van andere formaten keien kunt u bij ons opvragen. Vanwege de veiligheid mogen deze keien niet op een harde ondergrond, zoals stoeptegels geplaatst worden. De kleuren van de keien kunnen afwijken van de foto's.