r

3 Kleine klauterkeien

Op deze keien kan lekker gekletst worden, en springen van de een naar de ander is ook spannend. Ze kunnen in een cirkel geplaatst worden of naar wens in een rechte lijn.

De keien zijn Ø60-80cm groot en worden geplaatst in de bestaande ondergrond. De maximale valhoogte is 60cm, waardoor er geen speciale ondergrond nodig is.

Prijs is inclusief plaatsing, exclusief BTW

Min.

€ 450,-

Max.

€ 635,-

Artikelnummer: 065

Let op: de locatie moet bereikbaar zijn voor een vrachtauto

r

Speelwaarde

De stenen nodigen uit om er te gaan zitten kletsen, en voldoen prima als kleine hangplek. Voor de kleinsten is het een hele uitdaging om erop te klimmen en er weer af te springen. Ook zijn deze stenen leuk om in een balansroute te plaatsen, waarbij de kinderen zonder op de grond te komen van A naar B kunnen springen en klauteren.

r

Valdempende ondergrond

Zand Gras Franse schors Bewerkte houtsnippers Niet nodig

De kosten van de ondergrond zijn niet inbegrepen in de prijs, tenzij vermeld in de omschrijving. U kunt bij de offerte aanvraag aangeven welke ondergrond u wenst. In deze tabel worden de mogelijkheden aangegeven.

r

Leeftijdsgrens

Babys Kleintjes Grotere
r

Voorwaarden

Voor dit product gelden geen specifieke voorwaarden. Zie ook onze algemene voorwaarden (onder 'informatie'). Het is belangrijk dat de locatie goed bereikbaar is voor een vrachtauto, indien dit niet het geval is zijn er additionele kosten.