r

Bank-plantenbak

Een spannende en uitdagende zitbank in combinatie met een plantenbak. Het zitgedeelte is met 3m royaal bemeten  en heeft een speelse rugleuning van Robiniapalen over een lengte van circa 1,6m. Het natuurlijke zitelement kan op elke gewenste plek worden geplaatst. Er worden pvc buizen in geplaatst van de ene naar de andere kant. De beplanting is een assortiment naar keuze. Het geheel is een mooie combinatie van functionaliteit en natuurbeleving. Door het gebruik van diverse materialen is iedere bank-plantenbak uniek.

Prijs is inclusief plaatsing, exclusief BTW

Min.

€ 1295,-

Max.

€ 1456,-

Artikelnummer: 003


r

Speelwaarde

Een bank kan dienen als ontmoetingsplek of een plek om tot rust te komen. Daarnaast kun je je erachter verstoppen of over de rand balanceren. Ook kan deze onderdeel zijn van een afscheiding tussen de grootste en kleinste kinderen. De nissen en pvc buizen zijn aanleiding tot het verstoppen van dingen of leuk om ballen doorheen te laten rollen.

r

Valdempende ondergrond

Zand Gras Franse schors Bewerkte houtsnippers Niet nodig

De kosten van de ondergrond zijn niet inbegrepen in de prijs, tenzij vermeld in de omschrijving. U kunt bij de offerte aanvraag aangeven welke ondergrond u wenst. In deze tabel worden de mogelijkheden aangegeven.

r

Leeftijdsgrens

Babys Kleintjes Grotere
r

Voorwaarden

Voor dit product gelden geen specifieke voorwaarden. Zie ook onze algemene voorwaarden (onder 'info').