r

Boomstambaan

Stapstammen van Robinia hout die willekeurig geplaatst kunnen worden op een natuurlijke ondergrond en zelfs op stoeptegels. De stammen nodigen uit tot balanceren en kunnen dienen als verbindingselement. De stammen kunnen ook gebruikt worden als zitelementen.

De stapstammen hebben een variërende doorsnede van circa dertig centimeter en variëren in hoogte (twintig tot vijftig centimeter boven de grond ). De vermelde prijs is voor 5 stuks. De afstand tussen de stammen mag maximaal 90cm zijn, en is afhankelijk van de leeftijd van de gebruikers. Hoe jonger, hoe dichter bij elkaar plaatsen.

Meerprijs per stuk: €65/st

 

Prijs is inclusief plaatsing, exclusief BTW

Min.

€ 330,-

Max.

€ 500,-

Artikelnummer: 028

Let op: evt. aanhelen van bestrating is niet inbegrepen in de prijs

r

Speelwaarde

Kun je helemaal tot de laatste stapstam komen zonder met je voeten het gras te raken? Misschien kun je wel 1 stam overslaan! Stapstammen zijn leuk om over te balanceren, maar ook om even rustig met een groepje op te gaan zitten. In een kring vormen zij een mooie buitenklas.

r

Valdempende ondergrond

Zand Gras Franse schors Bewerkte houtsnippers Niet nodig

De kosten van de ondergrond zijn niet inbegrepen in de prijs, tenzij vermeld in de omschrijving. U kunt bij de offerte aanvraag aangeven welke ondergrond u wenst. In deze tabel worden de mogelijkheden aangegeven.

r

Leeftijdsgrens

Babys Kleintjes Grotere
r

Voorwaarden

Minimale afname 5 stuks. Zie ook onze algemene voorwaarden (onder 'info').