r

Liggende klimboom

Uitdagend klim- en klauterwerk voor kinderen: één grote liggende klimboom van circa zes meter lengte (Robinia boom). Het klimelement wordt geplaatst op een speelplaats van circa dertig vierkante meter. De ondergrond bestaat op de foto uit valdempende houtsnippers (dekowood), maar zand of schors kan ook. Indien de boom maximaal 1,5m hoog is kan deze op gras geplaatst worden.

Prijs is inclusief plaatsing, exclusief BTW

Min.

€ 1500,-

Max.

€ 2100,-

Artikelnummer: 014

Let op: Let op: speelzand ondergrond is bij de prijs inbegrepen, een andere ondergrond geeft meerkosten, vraag hiervoor een offerte aan

r

Speelwaarde

Kinderen klimmen graag in bomen, maar voor de kleinsten is zo'n boom toch vaak te hoog. Dan is een liggende klimboom de ideale oplossing. Hier kunnen kinderen van alle leeftijden veilig op spelen en balanceren of even lekker op uitrusten.

r

Valdempende ondergrond

Zand Gras Franse schors Bewerkte houtsnippers Niet nodig

De kosten van de ondergrond zijn niet inbegrepen in de prijs, tenzij vermeld in de omschrijving. U kunt bij de offerte aanvraag aangeven welke ondergrond u wenst. In deze tabel worden de mogelijkheden aangegeven.

r

Leeftijdsgrens

Babys Kleintjes Grotere
r

Voorwaarden

Voor dit product gelden geen specifieke voorwaarden. Let erop: dit is een natuurproduct, elke boom is anders van vorm en grootte. Zie ook onze algemene voorwaarden (onder 'info').