r

Mozaïekpad

Een vrolijk  en bont  pad als onderdeel van het totale plein. Het pad is aangelegd met restmateriaal stenen in allerlei kleuren, formaten en structuren met een oppervlakte van circa 10 m2 , bijvoorbeeld in de vorm van een mini-rotonde of een slingerend pad. Bij de aanleg is het maken van een zandbed van circa 15cm diep inbegrepen. De stenen zijn allen verschillend, toch is het pad uiteindelijk glad, zonder struikelranden.

 

Prijs is inclusief plaatsing, exclusief BTW

Min.

€ 505,-

Max.

€ 675,-

Artikelnummer: 008


r

Speelwaarde

Op het vrolijk gekleurde pad met een mozaiek aan stenen kan gefietst worden, maar natuurlijk ook gehinkeld, gerend of tikkertje gespeeld worden. De verschillende stenen geeft bij het fietsen telkens weer een ander 'hobbelgevoel'. Daarnaast geeft het de speelruimte een kleurrijke uitstraling. Voor kinderen die net kunnen lopen zijn de verschillende ondergronden een hele uitdaging! Het pad is nog leuker als het wordt gecombineerd met een wilgentunnel.

r

Valdempende ondergrond

Zand Gras Franse schors Bewerkte houtsnippers Niet nodig

De kosten van de ondergrond zijn niet inbegrepen in de prijs, tenzij vermeld in de omschrijving. U kunt bij de offerte aanvraag aangeven welke ondergrond u wenst. In deze tabel worden de mogelijkheden aangegeven.

r

Leeftijdsgrens

Babys Kleintjes Grotere
r

Voorwaarden

Voor dit product gelden geen specifieke voorwaarden. Zie ook onze algemene voorwaarden (onder 'info').