r

Stapelmuren

Een keerwand gemaakt van gestapelde betonnen  en gebakken stenen. De stenen kunnen variëren in kleur en grootte om het speelse effect te accentueren en kinderen uit te dagen tot spelen. Het muurtje kan bijvoorbeeld dienen als opsluiting van een beplantingsheuvel of grasheuvel, waarbij aan de andere kant bijvoorbeeld een glijbaan uitkomt. Het kan ook dienen als een beschut zitplekje. Het muurtje is drie meter lang, bij vijftig centimeter hoogte en twintig centimeter  breedte (hoogte kan variëren).

Prijs is inclusief plaatsing, exclusief BTW

Min.

€ 1080,-

Max.

€ 1250,-

Artikelnummer: 027


r

Speelwaarde

Door goed geplaatste speelmuren kan een speelruimte een veel natuurlijkere uitstraling krijgen terwijl het tegelijkertijd voorkomt dat zand of grond bijvoorbeeld op het pad terecht komt. Kinderen kunnen over de wandjes heen lopen of even op gaan zitten. Er kunnen ook speelaanleidingen in gemaakt worden zoals openingen, figuren of buizen.

r

Valdempende ondergrond

Zand Gras Franse schors Bewerkte houtsnippers Niet nodig

De kosten van de ondergrond zijn niet inbegrepen in de prijs, tenzij vermeld in de omschrijving. U kunt bij de offerte aanvraag aangeven welke ondergrond u wenst. In deze tabel worden de mogelijkheden aangegeven.

r

Leeftijdsgrens

Babys Kleintjes Grotere
r

Voorwaarden

Exclusief leverantie grond. Zie ook onze algemene voorwaarden (onder 'info').