r

Verlaagde zandbak

Een verlaagde zandbak is eenvoudig in te passen in de bestaande bestrating. Een oppervlakte van circa 3m² (2×1,5m) wordt ontdaan van tegels en uitgegraven tot 50 cmdiepte.  Om te weten hoeveel kinderen erin kunnen spelen kunt u als richtlijn 1 tot 2 kinderen per m² aanhouden. Kinderen kunnen  heerlijk graven en zandkastelen bouwen in het speelzand. De rand van de zandbak wordt afgewerkt met een gladde, betonnen band van 6 centimeter breed en 20 centimeter hoog. Het zand wat buiten de bak komt, kan in een handomdraai worden teruggeveegd.

 

Prijs is inclusief plaatsing, exclusief BTW

Min.

€ 675,-

Max.

€ 845,-

Artikelnummer: 038


r

Speelwaarde

Een zandbak nodigt uit tot creatief spel. Met zand kun je van alles bouwen. Kinderen kunnen hun fantasie heerlijk de vrije loop laten als ze met losse takjes en steentjes, zandtaartjes of zandkastelen aan het bouwen zijn.

r

Valdempende ondergrond

Zand Gras Franse schors Bewerkte houtsnippers Niet nodig

De kosten van de ondergrond zijn niet inbegrepen in de prijs, tenzij vermeld in de omschrijving. U kunt bij de offerte aanvraag aangeven welke ondergrond u wenst. In deze tabel worden de mogelijkheden aangegeven.

r

Leeftijdsgrens

Babys Kleintjes Grotere
r

Voorwaarden

Niet inbegrepen in de prijs is de afvoer van grond (dit wordt in overleg verwerkt in het terrein) en het aanpassen van de verharding rondom de zandbak. Zie ook onze algemene voorwaarden (onder 'info').