r

Vijver van bestaande zandbak

Een bestaande zandbak van circa drie bij drie meter en dertig centimeter diepte wordt door een kleine ingreep veranderd in een vijver. De zandbak wordt uitgegraven tot dertig centimeter diepte, bekleed met vijverfolie en volgepompt met water.

Water heeft een grote aantrekkingskracht op zowel mensen als dieren. Kinderen kunnen natuur ervaren in en rond de nieuwe vijver. Naast een mooi natuurlijk element kan de vijver ook ondersteunend zijn bij de natuur- en milieu educatie.

Afvoer van zand is niet inbegrepen, dit wordt in overleg verwerkt op het terrein. De vijver kan naar wens worden aangevuld met een veiligheidsrooster (om erin vallen te voorkomen), een filtersysteem en beplanting (niet bij de prijs inbegrepen).

Prijs is inclusief plaatsing, exclusief BTW

aanvraag

Artikelnummer: 037


r

Speelwaarde

Optimale natuurbeleving! In een vijver is van alles te zien: visjes, waterdiertjes en je eigen weerspiegeling! In de winter verandert het water in ijs, in de lente ligt er kikkerdril in en in de zomer groeien de waterplanten uitbundig. Elk seizoen valt er voor kinderen iets te zien en te leren in de vijver!

r

Valdempende ondergrond

Zand Gras Franse schors Bewerkte houtsnippers Niet nodig

De kosten van de ondergrond zijn niet inbegrepen in de prijs, tenzij vermeld in de omschrijving. U kunt bij de offerte aanvraag aangeven welke ondergrond u wenst. In deze tabel worden de mogelijkheden aangegeven.

r

Leeftijdsgrens

Babys Kleintjes Grotere
r

Voorwaarden

Om deze vijver te kunnen realiseren moet er al een zandbak met betonnen randen aanwezig zijn. Als er een volledige nieuwe vijver gerealiseerd moet worden kunt u het best een aparte offerte aanvragen. Zie ook onze algemene voorwaarden (onder 'info').